Sidste møde før Rejsen

Af Benjamin Tarp på vegne af Spejderhjælpens unge arbejdsgruppe

Ship ohøj, og skumsprøjt om rælingen – Så lægger vi snart til ved Burmas kaj!

Vi er netop blevet færdige med sidste arbejdsweekend inden afrejse, og for at fejre dette brag af et vellykket møde, starter vi her vores blog. Som de seje unge mennesker vi nu har valgt at være, klarede vi weekenden uden net, og fik allerede i går arbejdet os igennem næsten hele weekendens program (men nu om aftenen har vi net)!

Well.. næste store issue er bloggen. – hvad er det egentlig? Hvordan gør man og hvor skal den føre os hen? Nogen siger at det er det nye sort, det der med at blogge – we will put it to the test, then.

Tilbage til starten

En dag i februar 2011. En dag på den anden side af jorden. I New Zealand bliver der tjekket mail, og der ligger en fra en gammel spejderven. Klikker ind og kigger igennem. Det er tidlig morgen og kaffen er stadig for varm… Mailen bliver læst igen, og her anden gang, lægger man ord som ”Burma” og ”Spejderhjælp” – Google, og frem kommer det man mindedes at kunne huske. Militærstyre – Deres navn for landet er Myanmar, og pludselig vælter de gamle nyheder frem. Oprøret i 1988 og 2007 – Billederne af dræbte studenter der flyder i gaderne og mishandlede munke der driver op af floderne, efter at have været savnet i flere dage.

SPEJDERHJÆLP

Uden at tænke mere over det den dag, trykker jeg svar og skriver ”Selvfølgelig! Jeg er på!” og sender…

It’s on

Tilbage i Langedam hytten i Middelfart sidder vi med engagerede hjerner og tænker store tanker om den tur vi er på vej til at begive os ud på. Vi kan stadig nå at melde fra… Men det bliver fedt. De sidste 39 timer er et klart bevis på at vi nu for alvor er i gang, og at det vi gør virkelig gør… en forskel.

Der er run på til det sidste

Husk at følge bloggen på vores rejse i uge 42-43.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s