Så er det tid til Spejderhjælpsugen igen

I uge 39, den sidste uge i september, løber årets Spejderhjælpsuge af stablen. Som flere af jer sikkert så på Spejdernes Lejr støtter Spejderhjælpen også i år et skoleprojekt i Burma. Pengene går blandt andet til skole- og undervisningsmaterialer til nogle af de fattigste børn i Karenstaten i Burma.

Vi har i år lavet et aktivitetshæfte med forslag til møder til alle aldersgrupper. Møderne handler om Burma, Børnekonventionen og Spejderhjælpen og kan bruges både op til Spejderhjælpsugen og efterfølgende. For som altid vil vi gerne invitere jer til at tjene penge til Spejderhjælpen, når det passer ind i jeres øvrige planer og ikke kun i Spejderhjælpsugen.

Udover aktivitetshæftet får I også nye arbejdskort og klistermærker til spejderne. Med materialerne sender vi desuden et følgebrev, der forklarer mere om Spejderhjælpen, og hvorfor vi synes det giver rigtig god mening at engagere børn og unge i, hvordan de livsbetingelser deres jævnaldrende har i nogle af verdens fattigste lande. Inden længe vil der også være et opdateret webmagasin om Burma og projektet kunne læses her på siden, ligesom I også vil kunne hente materialer og arbejdskort som pdf.

Materialerne sendes samlet ud til jeres gruppeleder.

Vi beklager, at det ikke har været muligt at få materialerne ud tidligere, men vi håber, at I også i år har lyst til at deltage i Spejderhjælpsugen og bidrage til, at børn i Burma kan få en uddannelse.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Spejderhjælpsugen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s