Materialer klar til download

Materialerne til Spejderhjælpsugen kan nu hentes i elektronisk form (og imens krydser vi fingre og tæer og håber, at vi ikke bliver ramt af flere forsinkelser, så også de fysiske materialer snart lander i jeres spejderhytter).

  • Aktivitetshæfte: 7 forslag til møder om Burma, Børnekonventionen og Spejderhjælpen tilpasset aldersgrupperne 6-10 år, 10-16 år og 16-23 år (findes også i printvenlig sort/hvid).
  • Lederbrev: En introduktion til Spejderhjælpsugen, og hvorfor det giver mening for spejdere at arbejde med verden udenfor.
  • Et herregodt menneske-poster: Sammen med materialerne får I i år også klistermærker til spejderne. Webudgaven kan printes og bruges som fx diplom eller miniplakat i spejderhytten eller derhjemme.
  • Arbejdskort (version i sort/hvid).
  • Pressemeddelelse: Send en pressemeddelelse til jeres lokale blade for at skabe opmærksomhed om Spejderhjælpsugen i jeres lokalområde. Vi sender en generel pressemeddelelse ud i uge op til Spejderhjælps ugen. Til lokalt pressearbejde kan I fx bruge denne pressemeddelelse. Vi har samlet et par tips til pressearbejdet, som du måske kan få gavn af.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s