Få besøg af fortællekaravanen – book allerede nu

Som optakt til Spejderhjælpsugen 2013 kan I få besøg af Nanna (De grønne pigespejdere), Mie (DDS), Henrik (Baptistspejderne) eller Benjamin (KFUM-spejderne). De fire unge spejdere besøgte i vinterferien det projekt, som Spejderhjælpen støtter i Burma/Myanmar.

På besøg i Karenstaten

Med Spejderhjælpens fortællekaravane kan jeres spejdere få indtryk af, hvordan det er at være ung i Karenstaten i Burma/Myanmar – og hvorfor det er så vigtigt, at vi i fællesskab støtter skolerne i Karenstaten. Nanna, Mia, Henrik og Benjamin fortæller om projektet, men mest af alt om alle de indtryk, de fik på turen. De viser billeder og korte film fra deres rejse, og der er selvfølgelig masser af tid til at stille spørgsmål. De slutter deres fortælling af med at give jer gode ideer med på vejen til, hvordan jeres gruppe kan samle penge ind til Spejderhjælpen.

Vi opfordrer jer til, at I laver et arrangement for alle spejdergrupperne i jeres lokalområde, så fortællekaravanen kan nå ud til så mange spejdere som muligt.

I kan få besøg af fortællekaravanen i juni, august og september 2013. Kontakt bestyrelsesmedlem Suzette Frovin, suzettefrovin@mail.dk, for at høre mere.

Skolepige

 

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Fortællekaravane. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s