Forældre

Spejderhjælpsugen finder sted 21. – 29. september 2013. Siden 2010 har Spejderhjælpen støttet et skoleprojekt for børn i Burma, og derfor har alle landets spejdergrupper i Spejderhjælpsugen fokus på netop børns skolegang i Burma.

Børn på bænk

Hvert år udvikler vi nye materialer specielt til spejderne om projektet. Lederne modtager materialet forud for Spejderhjælpsugen, typisk i løbet af august. Hvis du vil vide mere om Burma og projektet, er webmagasinet et god sted at starte.

Målet er at hjælpe mere end 65.000 burmesiske børn om året med at komme i skole og samtidig sikre, at der er lærere til at undervise børnene hele året.

Jeres hjælp og opbakning betyder noget
Som forældre kan I bidrage til indsamlingen ved at hyre jeres eget børn eller flere af børnene fra spejdergruppen til at løse en opgave for jer. Arbejdsopgaver kan fx være æbleplukning, at gå tur med hunden, støvsuge, hente lillebror i børnehaven eller ud med skrald. Det kan også være der er en opgave på din arbejdsplads, som spejdergruppen kan hjælpe med. Vores anbefaling er, at en opgave koster min. 50 kr. Betalingen giver I til jeres barn, som tager pengene med tilbage til Spejdergruppen. Husk at skrive opgaven og beløbet på barnets arbejdskort.

Jeres støtte er vigtig, både når jeres barn skal tjene penge, og når børnene arbejder med Burma og projektet før Spejderhjælpsugen. Du kan hjælpe ved at tale med dit barn om børns forskellige vilkår rundt om i verden – og ved at tale med dit barn om, hvordan barnet sammen med spejdergruppen kan være med til at hjælpe børn i andre lande, der har det svært.

Hvem står bag Spejderhjælpen
Spejderhjælpen er et fælles initiativ drevet af KFUM-spejderne, Danske Baptisters Spejderkorps, Sydslesvigs Spejderkorps, De grønne pigespejdere og Det Danske Spejderkorps. Siden 1960 har vi samlet ind og tjent mere end 32 mio. kr. til projekter, der gavner børn og unge i fattige egne af verden.

Har du spørgsmål til Spejderhjælpsugen
Hvis I har spørgsmål, kan I altid spørge børnenes spejderleder. Du kan også skrive direkte til Spejderhjælpen på mail@spejderhjaelpen.dk.

Læs mere om skoleprojektet i Burma og Spejderhjælpen
Du kan læse mere om projektet i Burma her på siden. På www.spejderhjaelpen.dk kan du læse mere om Spejderhjælpen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s